Links 

Websites over o.a. mediation

Met de Samenwerkingsthermometer kun je de gezondheid van een samenwerking meten. Gratis en anoniem. Dat doe je door te reageren op 22 stellingen met eens, oneens of neutraal. En net als bij een koortsthermometer wordt er geen diagnose of oorzaak bepaald. De uitkomst – (naast gezond) verhoging, koorts of hoge koorts – is ‘slechts’ een symptoom van ‘dat er wat aan de hand is’.

De Mediatorsfederatie Nederland (MfN) is een onafhankelijke federatie die de kwaliteit van mediators bewaakt. In het MfN Kwaliteitsregister van Mediators zijn alleen gekwalificeerde mediators ingeschreven. Zij werken volgens de reglementen en beroepsregels van de federatie.

De Mediatorsfederatie Nederland (MfN) beoogt de kwaliteit van mediation te bevorderen en te borgen. Vanuit deze optiek heeft zij een uniform Mediation Reglement ontwikkeld. Dit Reglement bevat de basisprincipes van mediation, zoals de vrijwilligheid, de beslotenheid en de geheimhouding.

Zelfs als u al partij bent in een juridische procedure die bij de rechter loopt, kunt u nog voor mediation kiezen. Op de website van de Rechtspraak en de Hoge Raad der Nederlanden vindt u hier meer informatie over.

Wim Meijer van Meijer Mediation werkt bij complexe conflicten tussen professionals in de (para)medische sector samen met Hans de Roos van De Roos Mediation. Beiden zijn MfN gecertificeerde mediators.

Wim Meijer is als trainer en mediator ook verbonden met Mediation en coaching instituut The Lime Tree in Bilthoven.

Startpagina met links naar coach-pagina’s.

Pagina met links over Almelo

Heeft u vragen over mediation in het algemeen of wilt u weten of mediation geschikt is voor uw conflict? Neem dan contact op met Meijer Mediation. Mediator Wim Meijer helpt u graag verder.